• Intermedi 3 (16a i 17a sessió)

  Dilluns vam continuar amb les exposicions orals dels companys i companyes.

  En primer lloc, va parlar la Lola sobre el seu amor als animals. Va parlar dels avantatges de tenir un animal de companyia i de l’estimació mútua entre l’animal i l’amo. Una estimació que, segons la Lola, moltes vegades és superior a la que es poden tenir alguns humans. Molt bé, Lola! es notat que sents passió pels teus gossos!

  Després, el Noel ens va parlar sobre un viatge que va fer a Bolívia i Perú. Ens va explicar les meravelles que va visitar: el llac Titicaca, el salar de Uyuni i la ciutat de Machu Picchu. Tot plegat, un viatge fantàstic! Gràcies, Noel.

  Per acabar la tanda d’exposicions, la Cristina i la Jessica ens van comentar els llibres que havien llegit. El de la Cristina parla sobre la història d’una família xinesa a qui li passaven una sèrie de desgràcies. Ens va explicar molt bé el fil argumental i això que era difícil no perdre’s! Molt bé, Cristina.

  Per acabar, la Jessica ens va parlar d’un clàssic de la literatura catalana: El violí d’Auschwitz de Maria Àngels Anglada. Va fer un bon resum de la història i ens va donar la seva opinió personal. Gràcies, també Jessica.

  A continuació, vam corregir uns exercicis per treballar el gènere i el nombre de substantius i adjectius.
  Plural de noms

  A partir de les correccions dels textos que em vau entregar vaig observar que alguns confoneu algunes paraules com que i què. Si voleu practicar aquest cas i d’altres:
  Confusions

  Dimecres vam començar la classe amb l’exposició de l’Emili sobre el funcionament del curs. Moltes gràcies pels teus comentaris, els tindré en compte!
  Després vam repassar alguns punts del curs mitjançant un Kahoot. Crec que ens ho vam passar molt bé. Per si voleu saber més d’aquesta eina:
  Kahoot

  Per finalitzar, us recomano que practiqueu una mica més els verbs:
  El subjuntiu

  I us desitjo un bon cap de setmana i sort per a l’examen de dilluns!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share