• Exposició a Castelldefels: “Pompeu Fabra. Una llengua completa”

    Del 5 al 16 de novembre es podrà veure l’exposició “Pompeu fabra. Una llengua completa” al Centre Cívic Canyars-Poble Vell de Castelldefels (carrer Església, 117).

    Aquesta exposició és una de les activitats amb què el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà, l’Ajuntament de Castelldefels i la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado commemoren els 150 anys del naixement del mestre i els 100 de la publicació de la seva Gramàtica catalana.

    L’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” presenta l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball. És una exposició itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística i gestionada pels serveis territorials de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

    Si voleu consultar totes les activitats programades, podeu fer-ho en aquest enllaç:

    Any Fabra al CNL Eramprunyà

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share