• I les guanyadores del concurs “Atrapa la pífia” són… Enhorabona!

   

  Del 5 al 16 de novembre s’ha pogut veure  l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” al Centre Cívic Canyars-Poble Vell de Castelldefels.  Els visitants de l’exposició, a més, han pogut participar en el concurs “Atrapa la pífia”. Aquesta exposició i concurs són algunes de les activitats amb què el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà, l’Ajuntament de Castelldefels i la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado han commemorat els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra i els 100 de la publicació de la seva Gramàtica catalana.

  En el concurs, hi han participat una seixantena de persones. Un cop fet el sorteig entre tots els encertants, les guanyadores són:

  • Dolors Clos
  • Rosemary Sogbe
  • Gabriela Meriggi

  Els 3 premis, 2 entrades dobles per assistir a un espectacle del Teatre Plaza de Castelldefels i un lot de llibres en català, estan patrocinats per Castelldefels Cultura (Ajuntament de Castelldefels) i la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels.

  Enhorabona!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share