• Lapònia, assaig general gratuït obert al públic aquest divendres al Teatre Plaza

    La companyia Velvet Events SL ofereix el divendres 11 de gener (21h) al Teatre Plaza un assaig general obert al públic de Lapònia, un espectacle protagonitzat per Meritxell Huertas, Roger Coma, Meritxell Calvo i Manel Sans. Les entrades es poden recollir a partir d’una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del teatre.

    Dirigida per Cristina Clemente Marc AngeletLapònia explica com la Mònica, el Ramon i el seu fill de cinc anys, el Nil, han viatjat a Finlàndia per passar les festes de Nadal amb la germana de la Mònica, la Núria, el seu company finès i la filla de tots dos, la Martha, de quatre anys.

    El petit Nil està il·lusionat perquè a Finlàndia podrà veure el Pare Noel de veritat. La vetllada entre les dues famílies es presenta idíl·lica, una caseta enmig d’avets nevats, llar de foc, trineus a la porta, entorn familiar plàcid… Però tot s’esguerra quan la Martha explica al Nil que el Pare Noel no existeix, que és un personatge que es van inventar els adults fa temps per coaccionar als nens i que es portessin bé. La veritat és que és impossible que un sol home reparteixi regals a tots els nens del món en una sola nit…

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share