• Lucy Pillon, alumna dels cursos de català de Castelldefels, una de les guanyadores del Kahoot que es va fer durant l’acte de lliurament de premis del concurs “I tu, jugues en català?”

  El passat dimarts 29 de gener es van lliurar els premis del III concurs del programa I tu, jugues en català?, organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Celebrat del 19 al 30 de novembre, ha comptat amb un total de 1.352 participants de tot Catalunya, dels quals 125 han obtingut la màxima puntuació i han format part del sorteig públic amb què es van decidir els tres guanyadors. Els afortunats són:

  1r premi
  Sr. Javier Quesada Amor
  Una estada en un alberg de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), un val de 50 € d’Abacus i un lot de jocs.

  2n premi
  Sra. Núria Bosch
  Un sopar per a dues persones al restaurant L’Avi Melcior, un val de 40 € d’Abacus i un lot de jocs.

  3r premi
  Sr. Francesc Moragas Rof
  Entrades per a l’espectacle La bona persona de Sezuan del TNC, un val de 30 € d’Abacus i un lot de jocs.
  Durant el lliurament de premis es va proposar als assistents participar en un Kahoot de 6 preguntes sobre jocs en català. De les tres persones del públic que van obtenir la màxima puntuació i que, per tant, van guanyar un lot de jocs en català, la segona classificada va ser la Lucy Pillon, alumna dels cursos de català de Castelldefels.

  Enhorabona a tots i gràcies per participar-hi!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share