• Pràctica lingüística del curs elemental 1

  Bon dia,

  Fa unes setmanes vam rebre un nou repte del Comitè de valoració del concurs “El millor grup del CPNL”. Ens proposaven que abans que acabés el mes de febrer duguéssim a terme una pràctica lingüística fora de l’aula i ens demanaven també alguna evidència d’aquesta pràctica.

  Així, doncs, després de pensar diferents pràctiques lingüístiques, vam acordar assistir a una tertúlia literària que tindria lloc a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado i que comptaria amb la presència de l’autora del llibre que s’hi comentaria: La memòria de l’arbre (Tina Vallès).

  Les evidències són la foto que acompanya aquesta publicació i les notícies fetes pels assistents a la tertúlia. Aquí les teniu!

  Lourdes

  El dimecres passat nosaltres vam anar a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado a participar en una tertúlia literària amb l’autora Tina Vallès. Vam parlar del llibre La memòria de l’arbre i vam fer algunes preguntes sobre la novel·la. La Tina va donar resposta a totes les nostres preguntes. Hi havia més gent a la tertúlia.

  Juan, Javier i Fran

  El 20 de març el grup de català E1 va anar a la biblioteca de Castelldefels per fer una pràctica lingüística en la tertúlia del llibre La memòria de l’arbre de Tina Vallès.

  En la tertúlia els alumnes van fer preguntes i comentaris a l’escriptora sobre la història i el procés de redacció. La Tina va respondre totes les preguntes amablement. Al finalitzar es van fer una foto per recordar el moment.

  Cristina, Alejandro, Iriam i Margarita

   

  El dimecres passat els alumnes de l’elemental 1 vam anar a la tertúlia del llibre La memòria de l’arbre de l’autora Tina Vallès, on va explicar tots els nostres dubtes i va parlar dels motius que li van fer escriure el llibre.

  Nosaltres vam fer moltes preguntes i ella les va respondre totes amb molt de gust. La impressió que ens va produir el llibre a tots és que és emotiu i tendre. Us el recomanem a tots.

  Ilia, Jesús, Victoria i Lucy

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share