• Suficiència 3 (3a i 4a sessió)

  Image by rawpixel from Pixabay

  La setmana passada vam corregir a classe els exercicis de Gramàtica i lèxic del model de prova. A partir de les correccions van sorgir alguns dubtes, especialment en la conjugació verbal, que anirem resolent al llarg del curs.
  Per anar fent boca:

  Verbs-saber-i-caber

  A continuació, amb l’ajuda d’uns fragments de fotos, que vau haver de reconstruir, vam formar grups per treballar el text explicatiu. Vau escollir a l’atzar el tema del text: l’obesitat infantil, els reality, la castanyada, el consum responsable i el turisme massificat.

  En aquesta primera trobada vau fer una pluja d’idees sobre el tema i us vau repartir la feina.

  Dijous vam començar la classe treballant en grup el text explicatiu. Vau fer el text escrit i també un esquema per poder fer una petita exposició oral sobre el tema. Ja us ho vaig comentar a classe i ho torno a repetir aquí: les exposicions que vau fer estaven molt ben fetes. Felicitats!

  Per acabar, us vaig posar deures sobre dues qüestions: l’ús del gerundi i l’ortografia de les esses.

  Us deixo aquest vídeo:

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share