• 2a i 3a sessió (bàsic 2 tarda)

  Bon dia,

  Aquesta setmana hem continuat presentat-nos ja que tenim companys nous. A més, hem repassat el present d’indicatiu dels verbs de la 1a conjugació (acabats en -ar i -ar-se) i de la 3a conjugació (acabats en –ir). 

  A més, us vaig proposar un repte que us va permetre aconseguir el 1r segell del passaport del curs. Havíeu d’endevinar el nom de dos personatges femenins presents a Castelldefels a partir de la seva biografia. Interessants, oi? Es tractava de la Neus Català (nom que rep la plaça on hi ha la Biblioteca) i la Pepa Colomer (nom que rep l’aula de català). 

  qui és qui (repte)

  Vam comentar que a la Biblioteca hi ha l’exposició Les dones als camps nazis”, organitzada per l’associació Amical de Ravensbrück. Dilluns ens trobarem a les 17.15 h a la porta de la Biblioteca per veure-la. 

  I per acabar, si voleu practicar els verbs, aquí teniu:

  Activitats quotidianes
  Present d’indicatiu
  Accions parts del dia
  Exercicis activitats quotidianes

  Bon cap de setmana i fins dilluns!

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share