• 4a i 5a sessió (bàsic 2 tarda)

  Bon dia,

  La setmana passada vam anar a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado per veure l’exposició “Les dones al camp de concentració de Ravensbrück”. Us vaig donar una fitxa amb algunes preguntes que havíeu de contestar i per grups vau haver de resumir la vida de les dones que apareixen a l’exposició. Per fer-ho, vam necessitar les estructures de passat. Les recordeu?

  passat llunyà

  Ahir vau explicar a la resta de companys el personatge que us havia tocat. Així, doncs, vau aconseguir un nou segell per al passaport del curs. Ja en tenim 2… Us vaig demanar, també, que penséssiu un personatge que us sembli interessant i que en porteu informació el proper dia. 

  I això és tot. Si voleu repassar una mica el passat, aquí teniu alguns enllaços per fer-ho.

  Exercicis passat (Speakcat)

  Més exercicis passat

  Fins demà!

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share