• Connecta’t. Activa el teu català!

     

    El Consorci per a la Normalització Lingüística cancel·la l’obertura de la nova inscripció als cursos del Parla.cat prevista per al 18 de maig a causa de les incidències tècniques a la plataforma.

     

    Durant el període de temps en què no podem trobar-nos presencialment, el Consorci per a la Normalització Lingüística hem previst una sèrie de recursos per poder dur a terme part de les activitats que fèiem fins ara.

     

    • Modalitat lliure del Parla.cat

    Els alumnes actuals i les persones interessades a aprendre català tenen també a la seva disposició l’opció d’inscriure’s a la modalitat lliure del Parla.cat (www.parla.cat) per continuar avançant en el coneixement del català al seu ritme, o puguin iniciar-s’hi.

     

    El Consorci reprèn l’organització per a la formació de noves parelles lingüístiques en modalitat virtual, interrompuda des del decret d’estat d’alarma. D’aquesta manera, totes les persones que s’hi inscriguin com a voluntàries o aprenentes, seleccionant la preferència “Virtual”, a https://www.vxl.cat/participa-hi i les que no ho hagin fet fins ara i no tinguin encara parella assignada rebran una comunicació per correu electrònic amb la informació necessària per començar les trobades per practicar el català o ajudar a practicar-lo a través de videoconferència.

     

    • Les parelles lingüístiques que ja funcionaven en modalitat presencial i han hagut d’interrompre les trobades, tenen l’opció també de seguir-les en modalitat virtual fins que la situació es normalitzi.
     
    Print Friendly, PDF & Email

Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share