• El Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà reprèn l’atenció presencial al públic amb mesures preventives i de seguretat

    La cita prèvia serà indispensable per rebre atenció presencial

    Prioritzant la seguretat i la protecció tant d’usuaris com de treballadors, el dilluns 22 de juny el Servei Local de Català de Sant Boi, seu del CNL Eramprunyà, reobre les portes a l’atenció presencial, sota estrictes mesures de seguretat i prevenció.

    Una de les principals mesures de seguretat és que les persones interessades a rebre-hi atenció presencial caldrà que demanin cita prèvia a través del telèfon 936 529 585 o bé per correu a santboi@cpnl.cat.

    Malgrat això, l’atenció telemàtica continuarà sent la prioritat per garantir al màxim l’acompliment de les mesures de seguretat i salut públiques.

    Les oficines del Servei Local de Català de Castelldefels, Gavà i Viladecans continuen tancades al públic. Les persones interessades a rebre atenció presencial o telefònica seran ateses al SLC de Sant Boi, seu del CNL Eramprunyà. Es pot contactar amb els SLC d’aquestes poblacions per correu electrònic:

    castelldefels@cpnl.cat

    gava@cpnl.cat

    viladecans@cpnl.cat

    L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores
    La seu del CNL Eramprunyà és oberta en aquest horari (plaça de Montserrat Roig, 1, edifici l’Olivera, Sant Boi de Llobregat)

Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share