• Bàsic 1 (11.30 -13.30 h) 4a sessió

  Bon dia,

  Aquesta setmana hem acabat les presentacions. Dimecres vam repassar els números, vam demanar i donar dades d’una 3a persona i vam aprendre a dir la nostra adreça i la nostra professió.

  on vius

  làmina vocabulari oficis

  Si voleu practicar les adreces, ho podeu fer en aquest enllaç:

  exercici demanar i dir adreça (Speakcat)

  Finalment, us vaig demanar que per acabar la unitat escrivíssiu una presentació. La podeu penjar en un comentari en aquesta entrada del blog, me la podeu enviar per correu electrònic o me la podeu donar el proper dia a classe. Aquí teniu la meva presentació.

   

  Hola! Em dic Lourdes. Soc de l’Hospitalet i visc a Barcelona. Tinc 40 anys. La meva adreça és carrer Major, número 17, 3r 4a. El meu número de telèfon és el 93 664 42 11. Soc professora de català. Encantada!

   

   

  Bon cap de setmana!

  Lourdes

 1. Miguel González La Rosa

  12 oct. 20
  15:48 #

  Hola ! Em díc Miguel . Soc de La Habana / Cuba i visc a Castelldefels . Tinc 47 anys. La meva andreça es Carrer Can Vinader, número 6. Él meu número de teléfono es el 671801071 . Soc informátic.

 2. Cecilia

  18 oct. 20
  13:43 #

  Hola, Em dic Cecilia, soc Mexicana tinc 37 anys i visc a Castelldefels.
  La meva adreçaés Avinguda Carl Friedrich Gauss 13. El meu número de telèfono és ———-. Soc estudiant d’agricultura a la UPC.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share