• Escolta’ns a Spotify!

    Gaudeix de la nostra selecció de cançons en català amb les llistes de reproducció que trobareu al compte CPNL a Spotify.  Hi ha 16 llistes i més de 850 cançons en català

     

    • Les llistes musicals s’han pensat com a complement virtual en l’aprenentatge de la llengua
    • El compte CPNL conté música de diferents estils, per acompanyar en determinats estats d’ànim i per aprofundir en aspectes culturals

     

     

    Amb la finalitat de divulgar el català en l’àmbit musical i fer més atractiu l’aprenentatge de la llengua, el Consorci per a la Normalització Lingüística crea un compte propi a la plataforma virtual de Spotify, pensat per a totes les persones que, arreu del món, volen aprendre, cantar i sentir en català. A més, es tracta d’un recurs didàctic que pot ser molt útil per als alumnes dels cursos de català, els participants del Voluntariat per la llengua i, en general, els usuaris de totes les accions del Consorci per promocionar l’ús de la llengua, com el programa “I tu, jugues en català?“.

    El compte CPNL conté 16 llistes amb més de 850 cançons que combinen criteris de selecció diversos. D’una banda, hi ha llistes amb temes d’estils musicals concrets, com “Ska, Reggae i ritmes jamaicans”, “Rap, Hip Hop i Trap”, “Folk i tradicional”, “Punk i Hardcore” o “Electrònica”. També s’han configurat les llistes per acompanyar en determinats estats d’ànim o situacions vàries, com “Fem dissabte”, “Entre llibres i pantalles”, “De relax”, “De festa” o “Fil MusiCAT”.

    Finalment, el compte disposa d’un recull de temes per aprofundir en la cultura, la història, la poesia, la literatura o les variants dialectals, que permeten donar a conèixer la cultura a través de la música. En aquest apartat, destaquen les llistes “Cant, cante, canti, canto”, “Històries i costums catalans”, “Poemes cantats”, “El fenomen del Rock Català” i “Nova Cançó”.

    La publicació del compte CPNL a Spotify coincideix amb l’estrena de la primera llista de la plataforma de música en català, IndieCat, que s’ha començat a difondre just aquest mes de gener.

    El Consorci per a la Normalització Lingüística ha triat la plataforma de música Spotify, perquè és la més popular i estesa de totes les que existeixen en l’actualitat i s’hi pot accedir gratuïtament.

    Escolta’ns a Spotify!


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share