• Bàsic 1 (dilluns i dimecres de 16 h a 18 h)

  Bona tarda i benvinguts al blog!

  Avui acabarem la 1a unitat. Aquests dies hem après a presentar-nos i preguntar informació personal a una altra persona: nom, lloc de procedència, adreça, telèfon, professió…

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Si voleu repassar les presentacions i practicar una mica més, ho podeu fer en aquests enllaços:

  Demanar i dir el nom

  Demanar i dir la procedència

  números 1a part

  números 2a part

  Informació personal (Speakcat)

  on vius

  làmina vocabulari oficis

  exercici demanar i dir adreça (Speakcat)

  Finalment, per acabar la unitat heu d’escriure una presentació. La podeu penjar en un comentari en aquesta entrada del blog, me la podeu enviar per correu electrònic o me la podeu donar el proper dia a classe. Aquí teniu la meva presentació.

    

  Hola! Em dic Lourdes. Soc de l’Hospitalet i visc a Barcelona. Tinc 41 anys. La meva adreça és carrer Major, número 17, 3r 4a. El meu número de telèfon és el 93 664 42 11. Soc professora de català. Encantada!

   

 1. ESTEFANIA CASTELO

  12 oct. 21
  16:42 #

  Hola, Jo em dic Estefanía. Tinc 36 anys. Soc de L’Argentina i visc en Castelldefels, al carrer Tomas Edison 7, segon, primera. El meu número de telèfon és el ———-. Jo treballo en Marketing. Molt de gust!!

 2. Fernando Orozco

  17 oct. 21
  21:55 #

  Hola, com va aix’o?, Em dic Fernando, sóc de Mèxic, sóc mexicá. Tinc quaranta dos anys, La meva adreca és carrer dels Llimoners ________, visc a Castelldefels, sóc enginyer quimic. El meu número de telèfon és el ___________________, el meu esport és el soccer. Adéu, Bona setmana 🙂

 3. Yuliana

  18 oct. 21
  12:38 #

  Hoooola , yo soc la yuliana, tinc vint i nou anyi , yo soc de la argentina , la meva adreca es passtge albert einstein numer u, pis cuart porta tres , el meu numero detelefono es el ———-.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share