• Nou grup de conversa en català a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels

    El 26 d’abril començarà un grup de conversa en català organitzat pel Servei Local de Català i la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. El grup, que estarà conduït per una voluntària del Voluntariat per la llengua, està adreçat a persones que tenen coneixements bàsics de català i volen adquirir fluïdesa a l’hora de parlar-lo.

    Per participar-hi, cal ser major d’edat, tenir coneixements bàsics de català i inscriure-s’hi prèviament.

    Calendari: del 26 d’abril al 14 de juny (dimarts de 18 h a 19 h).

    Us hi podeu inscriure emplenant aquest formulari, per correu electrònic (b.castelldefels@diba.cat), presencialment (Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, carrer Bisbe Urquinaona, 19-21) o per telèfon (93 636 96 97).

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share