• Cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua a Castelldefels

   

  El passat 27 de juny una seixantena de persones vam assistir a la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua al Castell.

  L’acte va començar amb la intervenció de Jordi Maresma, regidor delegat d’Educació, Cultura, Festes i Participació Ciutadana, Pau i Solidaritat i Nova Ciutadania, que va agrair la feina feta a alumnat, participants en el Voluntariat per la Llengua i equip del Servei Local de Català.

  A continuació, Alfonso López va fer una breu explicació de la història del Castell. Tot seguit, els assistents van poder conèixer el Centre d’Interpretació de la Pirateria i de la Història de Castelldefels i altres espais del castell. Durant la visita, a més, van haver de resoldre un repte literari i descobrir l’autor i el títol teatral amagats.

  L’acte va finalitzar amb una copa de cava.

  Gràcies per acompanyar-nos-hi i molt bon estiu!

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share