• Torna el Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) a Castelldefels

  El CINC arrenca aquest novembre a Cine Yelmo Premium Castelldefels amb El gat amb botes: L’últim desig.

  El Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Cine Yelmo i de l’Ajuntament de Castelldefels, forma part del CINC. Es tracta d’una iniciativa de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

  Aquest Cicle ofereix un film en català al mes destinat al públic més jove de la ciutat. Les entrades per a qualsevol d’aquestes projeccions tenen un preu únic de 4 euros, que s’aplica a tothom sense necessitat de presentar cap tipus de val de descompte.

  Calendari de projeccions:

  • El gat amb botes: L’últim desig (25 i 26 de novembre)
  • Super Mario Bros.: La pel·lícula (16 i 17 de desembre)
  • Elemental (13 i 14 de gener)
  • Ninja Turtles: Caos Mutant (10 i 11 de febrer)

  Enllaços relacionats

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share