• 3a sessió Elemental 1

    Bon dia a tothom!

    Ahir vam començar la sessió corregint els deures. Com que estàveu molt interessats en l’exercici dels noms, el vam acabar fent. 🙂 A continuació, vam fer l’exercici de comprensió oral de la pàg. 17.

    Abans de començar a parlar d’anècdotes, vam repassar el passat llunyà. Us vaig donar un exercici per practicar (si no vau venir, demaneu-me la fotocòpia demà) i, com que us estàveu adormint, vam fer un bombardeig de preguntes. Vam posar les cadires en cercle i mitja classe estava asseguda i mitja classe dreta. Els que estàveu drets us havíeu d’anar movent al ritme de la música i quan la música s’aturava havíeu de bombardejar amb preguntes la persona que teníeu al davant. La cançó que ens va acompanyar en aquesta activitat és Teresa Rampell, de l’últim disc dels Manel.

    Finalment, vam llegir les anècdotes de la pàg. 18 i ens en vau explicar algunes (perruqueria, Vall d’Hebron…). Vam acabr la sessió fent i corregint l’exercici 9 del quadernet. I això és tot. Ah! Recordeu que, si voleu, podeu portar llibres en català per a l’activitat de Sant Jordi. L’últim dia per portar-los és divendes.

    Fins demà,

    Lourdes

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share