• 10a sessió Elemental 1

    Bona tarda!

    Avui hem començat la sessió revisant la tasca final de la 2a unitat, és a dir les receptes. Hem recordat com podem donar instruccions:

    1. imperatiu
    2. haver de + infinitiu
    3. cal + infinitiu

    Recordeu que aquest document anirà al portafolis. Per tant, guardeu-lo. 😉

    A continuació, hem presentat la 3a unitat amb una activitat en què per parelles havíeu d’intentar que el company encertés la paraula que estàveu descrivint. Es tractava de paraules relacionades amb l’habitatge. Les que més han costat són aquestes:

    tovalloles / estovalles / tovallola

    Hem inaugurat la 3a unitat amb l’activitat 1 de la pàg. 32. Hi havia algunes paraules que no coneixíem  i el dibuix ens ha dificultat l’exercici. Ara bé, ens n’hem sortit força bé. 🙂 Per acabar hem comentat amb els companys com era la casa o pis on vivíem quan érem petits. Per fer-ho, hem utilitzat el pretèrit imperfet. Així, hi havia persones que de petites vivien en cases on tenien animals (oi, Dilcia?). O persones que vivien en cases on hi havia dos patis (oi, Nieves?).

    Finalment, hem indicat els deures: exercicis 51 7 i 8 (pàg. 12-14) i avaluació inicial unitat 3 (sense mirar el llibre, ja que ens servirà per veure què aprenem al llarg de la unitat).

    I això és tot. Molt bon cap de setmana!

    Lourdes

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share