• Suficiència 1 (11 i 13 de novembre)

    Què tal? Aquesta setmana hem acabat la unitat 2 i hem començat la 3. Com sempre, alguns enllaços d’interès per ampliar els continguts estudiats:

    Diftongs, triftongs i hiats: pàg. 8, 9 i 10 del Curs de Llengua Catalana Nivell C. També podeu seguir aquest enllaç.

    Ús de per què, per a què i perquè: pàg. 148, ex. 3 (p. 150) i ex. 4 (pàg. 151) del Curs de Llengua Catalana Nivell C. Si encara en voleu més, seguiu aquest enllaç.

    Per deures, recordeu:

    1. Heu d’escriure l’informe per explicar com ha de ser el local que ha d’acollir les quatre entitats. Podeu lliurar-lo dilluns o dimecres.

    2. Feu l’exercici 2 de la fitxa que us vaig passar dimecres i demostreu que coneixeu el significat d’aquestes paraules. Si no, busqueu-les al diccionari!

    3. Penseu en un personatge rellevant per a vosaltres, per la seva trajectòria vital, per les seves qualitats personals, per com ha influït en la vostra vida o en la vida d’altres persones… No cal que sigui famós! Us agradaria que la revista La llàntia de Diògenes li dediqués un article. Per això, feu un breu esquema amb les dades principals d’aquest personatge; utilitzeu la graella de l’activitat 2 (pàg. 29-30) del Dossier de tasques de nivell S1.

    I no podien faltar els relats de frases fetes, aquesta setmana a càrrec del Julià, la Nuria…

    Julià   Nuria

    … la Charo i la Marcela!

    Charo  Marcela

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share