• 1a sessió Intermedi 1

    Bon dia!

    Ahir vam començar l’Intermedi 1. Com que hi havia alguns companys nous, vam començar la sessió fent grups per presentar-nos. Així doncs, de 4 en 4 us vaig donar una presentació que us servia com a punt de partida per parlar de vosaltres i del que penseu de l’aprenentatge de llengües.

    A continuació, vam llegir un article relacionat amb l’ús dels llibres de text:llibres de text Ens va servir de partida per contestar les preguntes següents:

    • vull llibre de text?
    • Per què?
    • En cas que sí, com ha de ser el llibre? Què n’espero?
    • En cas que no, com prefereixo treballar?

    Aquest és el resum de les respostes que vau donar.

    Tot seguit, vam consultar els llibres que vaig portar i vau acordar utilitzar com a suport aquest llibre: Material didàctic per a cursos de nivell B (Escola d’Administració Pública de Catalunya)

    Finalment, us vaig repartir aquest document: calendari – 2n trimestre Per acabar la classe, vau haver d’emplenar una graella amb el nom dels tres companys que teniu més a prop. Després d’escriure’n el nom, n’havíem d’escriure el nom de les lletres. Em sembla que ens vam endur algunes sorpreses. Vam descobrir que les lletres són femenines i que, per tant, majoritàriament acaben en -a: erra, essa, efa, ela… Si voleu, en aquest enllaç podeu consultar quines són les 26 lletres de l’alfabet català, quin so tenen i també hi trobareu alguns exercicis: itineraris d’aprenentatge (alfabet)

    I de moment això és tot. Benvinguts al curs i al bloc!

    Lourdes

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share