• Suficiència 3. Ens hi traslladem o no?

    Trasllat

    www.flickr.com/photos/rofi

    Hola a tothom,
    En primer lloc, voldria que encaréssim la setmana que ve amb tranquil·litat, malgrat que és l’última abans de la prova i els nervis es noten.

    Dilluns vam escoltar a classe l’àudio del Model de prova que hi ha a la nostra pàgina web. Aquí teniu l’enllaç per si el voleu tornar a sentir:
    Àudio S3

    També us afegeixo l’enllaç al Model d’examen (Nivell de suficiència) de la Direcció General de Política Lingüística. Ja vam comentar a classe que no és ben bé igual al nostre, però si voleu practicar aquest cap de setmana podeu fer alguns exercicis (Ex. 1 pàg. 90, 91; ex. 1 pàg. 94 i 95; ex. 2 pàg. 96; ex. 4 pàg. 98; ex.5 pàg. 99 i pàg. 100 i 101)
    Certificat de nivell de suficiència

    Dimecres vam comentar l’exercici de Comprensió lectora del nostre Model d’examen i tot seguit vam revisar en grups algunes de les errades dels últims textos escrits que m’havíeu lliurat: Contra l’elogi del futbol i la carta a l’empresa Bosch.
    Aquí teniu el document amb les errades subratllades i la correcció en vermell.

    Errades EE S3 corregides

    Després us vaig passar dues fotocòpies: una de teoria de l’ortografia de la J/G, TJ/TG i de la IX, TX i IG; i una altra amb exercicis de verbs del dossier de l’EAPC. (no està en línia)

    Per acabar, us vull demanar una última feina escrita. És el segon exercici de la part d’expressió escrita de la prova. Recordeu que és una mica més curta que l’altre. Me’l podeu donar tant dilluns com dimecres.

    Apunt en un blog

    Us deixo aquesta cançó:

    Bon cap de setmana!

    Print Friendly, PDF & Email
  1. inma

    25 nov. 14
    19:37 #

    Hola Neus!
    Tinc un dubte amb els verbs velars…
    No sé si ho vaig entendre malament però tinc als apunts que si la 2a persona de l’imperatiu no porta G : BEU TU, la resta de persones tampoc en porten…
    Ja m’ho aclariràs.
    Fins demà
    Inma

  2. nandreu

    26 nov. 14
    13:16 #

    Hola, Inma,
    El dubte ha estat resolt a classe, però et responc pel blog també, perquè vegis que sí que m’arriben els comentaris. L’únic que faltava era aprovar-lo, el comentari, vull dir.

    Fins dilluns,


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share