• Intermedi 3 (2a sessió)

     

    Bona tarda,

    La tarda del dimecres va ser una mica moguda pel fet que la “ profe” ens volia posar un vídeo i, com l’equip de so és “ d’alta qualitat”, vam estar una estoneta tranquil·lets sense fer res, fins que es va solucionar el petit incident. La tranquil·litat es va acabar, quan per sorpresa el contingut del vídeo ens deia que de moment els vint punts que tenim des d’un principi estan segrestats per un col·lectiu que desconec.

    Després, ens vam posar mans a l’obra amb la correcció de la presentació del primer dia. Vam formar grups de tres companys i, amb l’ajuda del grup, vam omplir tres graelles, posant-hi els error més comuns, la seva respectiva correcció i els motius.

    Acte seguit, unes indicacions més sobre l’examen per posar-nos més nerviosos, com per exemple el tipus de puntuació de cada prova i dates d’examen… Sentia el nerviosisme i la por continguda de cadascun dels membres de classe. Com m’agrada!!! Je, je.

    Finalment, vam jugar (com no, a hores lectives ) al “KAHOOT”, un joc didàctic per millorar el nostre lèxic, en què va guanyar el millor equip, format pel meu company Pep i jo. Je, je.

    Ahh, per cert!!, tenim una nova companya i li donem la benvinguda. Es diu Maria Jesús i no en sé res més. Ben aviat ens coneixerem tots plegats.

    Aprofito aquest mitjà, ja que em consta que no faré més resum en tot el curs, per donar-vos esperances ja que ben aviat tindrem el nostre títol a la butxaca. Així que no us poseu més nerviosos i no sueu més a classe. Je, je.

    Salut a tothom!!!!

    Omar

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share