• C2 28a sessió

    Apostrofa el Whatsapp

    Extreta d’ https://morguefile.com/photos/morguefile/12/phone/pop, autoria de dharder

    Avui fa un dia fred i gris, però nosaltres ens disposem a començar una nova sessió de català. Arriba en Jaume i després de saludar iniciem la classe de la mateixa manera que de costum, demanant-nos amb què ens havíem quedat de la sessió anterior.

    Acte seguit, ens separa per parelles, per fer la revisió d’una part de l’acta que ha escrit un company.  Al cap d’uns minuts, posem en comú els nostres dubtes i preguntem el que no entenem.

    En la sessió d’avui, tal com ens va informar el professor via Whatsapp, parlarem dels usos de l’apostrofació, més aviat, dels casos especials.  Després de repartir un exercici i fer-lo de forma individual, en Jaume separa la classe en dos grups, amb la finalitat que nosaltres mateixos posem en comú l’exercici i resolguem les nostres inquietuds. Finalment, el professor ens dona les respostes correctes i contesta a les nostres preguntes.

    Ha arribat l’hora de trencar la concentració amb un joc.  Avui ens posem tots dempeus/drets . En primer lloc, hem de fer el que ens digui en Jaume . Ara consisteix que tots toquem alguna cosa de color blau cel.  A cada ronda és un company diferent el que diu quin color o cosa hem de tocar la resta. Al cap d’una estoneta de rialles, tornem a seure i seguim amb la classe.

    Per últim, ens agrupem amb els nostres grups de viatge per escriure un petit text sobre les cinc diferències entre l’escala anterior i l’actual. Un cop el tenim, en Jaume ens deixa el seu ordinador per introduir aquest text al Google Maps.

     

    I fins aquí, la classe d’avui.

    Print Friendly, PDF & Email

Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share