• Primeres sessions (elemental 1)


    Bon dia,

    Fa un parell de setmanes que hem començat el curs. Com sabeu,  el primer dia vam rebre una carta del Comitè de valoració del concurs “El millor grup del CPNL”, en la qual ens notificaven que el nostre grup havia estat seleccionat per passar a la fase final del concurs. Enhorabona!!!!!

    Ens van informar que per tal de triar el millor grup entre totes les candidatures finalistes, haurem de superar els reptes que ens vagin plantejant al llarg del trimestre. El primer repte consistia a aprendre 20 adjectius que comencessin per les inicials dels alumnes del curs. Com que només érem 1 persones, en vam aprendre 12. Aquí els teniu.

    Adjectius inicials noms

     

    A continuació, ens van demanar que els enviéssim un missatge electrònic per confirmar que acceptàvem passar a la fase final i per demostrar que havíem superat el 1r repte. Fet i superat!

    El 2n repte era un repte literari. Havíem de demostrar les nostres habilitats narratives redactant el final d’un conte. Ens demanaven que, quan ho haguéssim fet, els enviéssim un arxiu de so. Ens en vam oblidar i ahir vam rebre una nova carta. Ens deien que abans que acabés la setmana havíem d’enviar les proves que havíem superat aquest repte i ens donaven una alternativa: podíem penjar-ne les fotos al blog.

    Així, doncs, aquí les teniu. Per cert, us he penjat la cançó que vam escoltar per treballar el presnet de subjuntiu.

    Bon cap de setmana!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share