• T’agraden els jocs de taula? No et perdis JOCen10, el concurs pioner de tutorials de jocs de taula en català!

    Hi pots participar fins al 26 d’abril!

    Adreçat principalment a joves majors de 18 anys, el concurs busca la participació de persones interessades tant en els jocs de taula com en la difusió de continguts a través de les xarxes socials.

    Tal com explica en el vídeo promocional la youtubera Juliana Canet, la dinàmica del concurs consisteix a enregistrar vídeos tutorials que expliquin el joc de taula en català, durant deu minuts com a màxim. El joc de taula escollit ha de formar part del catàleg de jocs de les empreses col·laboradores del programa ‘I tu, jugues en català?’ El catàleg de jocs es pot consultar a /jocs/com-participar-hi/

    El concurs tindrà lloc del 29 de març al 26 d’abril. A partir del 3 de maig es podran veure tots els tutorials al canal de YouTube del programa ‘I tu, jugues en català?‘ que compleixin les bases del concurs (/jocs/concurs-joc-en-10/)

    El jurat estarà format per un representant del Consorci i especialistes del món del joc i de les xarxes socials: Oriol Comas, expert en jocs i director del Festival del Joc Dau; Ariadna Cid, presidenta de l’Associació Lúdico Cultural Stronghold; Juan José Peña, propietari de la botiga Kaburi Rol & Games; Clàudia Rius, periodista cultural i creadora de continguts audiovisuals, i Long Li Xue, youtuber. Entre els premis, destaca un IPad, una subscripció a Filmin.cat i vals de compra a les botigues de la cooperativa Abacus.

    L’acte de lliurament de premis del concurs JOCen10 tindrà lloc el 28 de maig de 2021, Dia Internacional del Joc. El primer i el segon tutorial guanyadors seran escollits pel jurat. El 3r tutorial premiat serà el resultat de la valoració del públic.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share