Benvinguts i benvingudes!

agenda

Hola!

Benvinguts i benvingudes al curs de català Bàsic 2. Com ja sabeu, aquí teniu el blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après, què us ha estat més fàcil i què més difícil. A més, també hi penjarem diverses activitats que farem al llarg del curs.

Des d’aquí us animo que hi participeu per poder aprendre, entre tots, de manera més lúdica i dinàmica.

Endavant!

Share

Celebrem l’aniversari de…

La setmana passada vam fer l’exposició oral de la festa d’aniversari a l’aula. Els alumnes del nivell B2 de la tarda van prestar-se a ser filmats i a compartir la seva pràctica amb els companys. A continuació podeu veure els vídeos i deixar els vostres comentaris, si voleu. Gràcies al Paul, al Rolando, al Jefferson, a la Jessica, a la Jacqueline, a l’Eli, a la Teresa, al Tidiane, al Youssef, a l’Anna, a la Marina, a la Glòria, a la Nohèlia!

Share

Festa d’aniversari

Aquesta setmana hem organitzat una festa d’aniversari a un company de classe. Aquí podeu veure les invitacions que heu fet a cada grup i ara només falta que pengeu la recepta que heu preparat per la festa. Pengeu-la en un comentari.imageAniversari_Page_2

Share