Flam amb caramel
Us deixo una recepta de la Konny Herrera:
FLAM AMB CARAMEL
PER A 4 PERSONES PER AL CARAMEL
– 800 ml de llet – 100 g de sucre
– 5 ous – Aigua
– 200 g de sucre
– 1 canonet de canyella
– 1 llimona
PREPARACIÓ
Per fer el caramel, aboqueu el sucre en un cassó, mulleu-lo amb aigua i
deixeu-ho reduir a foc lent, sense parar de remenar fins que el sucre
s’enrosseixi i agafi el color del caramel. Després aboqueu-lo al fons del
motlle del flam.
Seguidament bulliu la llet en un altre cassó juntament amb el canonet de
canyella i la pel de la llimona, durant aproximadament cinc minuts.
Mentrestant bateu els ous en un bol i afegiu-hi el sucre. Quan la llet estigui
llesta, aboqueu-la al bol. Bateu de nou tot i aboqueu-ho al motlle que heu
preparat amb el sucre.
Enforneu-ho al bany de maria, de vint a trenta minuts fins que veieu que el
flam ja esta fet. Deixeu-lo refredar abans de servir-lo, tot girant el motlle
per tal que quedi la part del caramel al damunt.
Cap comentari
Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.