• Com som? Us voleu presentar?

  Smiley.svgHem encetat el curs Suficiència 1 aprenent a fer descripcions (físiques i de caràcter) de persones; és per això que us proposo que deixeu un comentari en aquesta entrada per explicar-nos com sou físicament, de caràcter, a què us dediqueu, què us agrada fer en el vostre temps lliure…i tot allò que ens vulgueu i/o pugueu explicar.

  Vinga, animeu-vos-hi i ens anirem coneixent una miqueta més tots plegats!

 1. Montanyera

  08 oct. 16
  11:38 #

  Hola a tots, en vull presentar tal com em veig jo; físicament sóc una persona de querant i molts anys, tinc els cabells i els ulls de color castany fosc, no sóc de complexió gran i tinc una alçada correcta. Bé físicament ja està. Respecte al meu caràcter… bé… tinc un caràcter bastant fort, cosa que m’ha ajudat molt en la meva vida, també sóc una persona entregada a la gent que realment m’estimo com són les meves filles, la meva mare i els meus germans, que per cert en són molts.
  Tinc una afició que em torna boja que és la muntanya, crec que mes que una afició és una necessitat que tinc per poder sobreviure, també m’agrada molt cosir, tant roba com patchwork.
  Pel que fa a la feina… bé, tinc una feina que m’agrada molt i crec que és una gran sort, per tant, sóc una persona de les que es lleva molt d’hora però em llevo molt contenta.

 2. Ulls emmarcats

  09 oct. 16
  12:44 #

  Com sóc?

  No puc ocultar-me molt, per què físicament sóc bastant comú. Us donaré unes pistes …. morena, l’ondulació del cabell depenent de la humitat, ulls marrons emmarcats en ulleres, rodoneta i amb panxeta no cervesera que no m’agrada¡¡¡ Més bé del pas del temps que no perdona¡¡. El meu humor és bastant anglès, per això a vegades no entendreu els meus acudits. El meu semblant és seriós però realment no hi sóc gens. Sóc una mica despistada sobretot per als noms, per això un demano disculpes anticipades, per què segur que acabarà el curs i encara hi haurà noms que no recordi.

  1. AGUS LLORT

   20 oct. 16
   8:52 #

   crec, companya que ja sé qui ets…… i t’ho demostaré el pròper dilluns 24 d’octubre sobre las 16.40 hores…… jijijijij

  2. AGUS LLORT

   20 oct. 16
   9:05 #

   crec, companya que ja sé qui ets…… i t’ho demostaré el pròper dilluns 24 d’octubre cap a les 16.40 hores…… jijijijij

 3. Jose

  09 oct. 16
  15:23 #

  Bona idea!

 4. El predicador

  09 oct. 16
  19:20 #

  Hola a tothom, sóc una persona amb les ideas força clares. Sóc directe quan parlo, pot ser politicament incorrecte a vegades.
  Físicament no sóc ni prim ni gras. M´agrada portar el cabell o millor dit el poc cabell que tinc rapat.
  Tampoc sóc molt alt, crec que madeixo 1,69 cm.
  M´agrada la meva feina, treballo en un servei prelaboral. Ajudem a persones amb problemes mentals greus, que puguim tornar a treballar i que ells mateixos es sentin útils. Jo sóc un monitor.

 5. Núria

  09 oct. 16
  22:29 #

  Vaig nèixer a Barcelona , ja fa més de mig segle i farà uns tretze anys que visc a Sant Boi, sóc d’ estatura mitjana, tinc els cabells rossos, el nas petit i la cara més aviat rodona. Sóc alegre, molt riallera, afectuosa , m’agrada l’ amistat i també ser seriosa.

 6. MIKAO USUI

  10 oct. 16
  10:04 #

  Sóc dona, visc sola, tinc una filla però ja és independent pel que no dic la meva edat però és evident que tinc uns quants anys ja. De vegades la solitud és dura però per contra m’agrada tenir el meu propi espai. Sóc molt curiosa, observadora, lluitadora, sempre estaria rient malgrat els problemes, en general soc bastant tímida però quan conec bé a una persona i em dóna la seva confiança ja em tindrà per sempre.
  De petita el meu gran somni era ser missionera, no va poder ser ja que la meva família s’oposava, Per a mi el més important en una persona és el seu interior, el físic no importa sinó el cor que és el que hauria de moure el món.

 7. Alejandra

  10 oct. 16
  12:37 #

  Hola a Tots,

  Com sóc?

  Sóc dona, cabells llargs i negres, ondulats, més aviat baixeta.He nascut a Barcelona fa quaranta i molts anys, encara que la meva família és d’Andalusia i això ha marcat molt la meva manera de ser i de viure. Treballo en una oficina de Mobilitat, sóc funcionària des de molt jove i sobretot sóc mare.
  M’agrada molt escoltar música el poc temps lliure del que disposo, viatjar sovint que no viatjo molt, i el que més m’agrada del món és passar temps amb la meva família.

 8. Mediterrànea

  10 oct. 16
  14:31 #

  Hola companys i companyes, visc a Sant Boi amb la meva filla adolescent, sóc de pell clara, amb cabells rossos i ondulats, dit per els metges de complexió atlètica, potser perquè des de petita sempre he fet alguna activitat i continuo sempre que puc: natació, ball, senderisme, passejades amb bicicleta, ioga, corre…. també m’agrada fer una paradeta per un tallat acompanyat d’un periòdic o una canya amb unes olives i bona companyia!

 9. Tardor

  11 oct. 16
  0:36 #

  Hola endevineu qui sóc?
  Tinc cinquanta-cinc anys. Sóc rossa, no gaire alta i més aviat “rodoneta”. Tinc els ulls verds i sempre un somriure a la boca.
  Sóc una persona positiva que intento viure la vida amb il·lusió.
  Durant molts anys he treballat fent feines administratives, però actualment no treballo fora de casa.
  Les meves aficions són la nataciò i la gimnàstica. M’agrada molt anar a la platja i a l’hivern fer sortides a la muntanya, i sobre tot gaudir del temps lliure amb les meves dues filles i el meu marit.

 10. AGUS

  11 oct. 16
  10:36 #

  Sóc com sóc i a vegades no sóc fácil.
  M’agrada tot,, i sobre tot la vida dolça i entre amics o coneguts.
  Sòc molt visceral de tan en tan per que sapiguen que son aquí

 11. Inquieta

  12 oct. 16
  18:56 #

  Hola! Sóc morena amb el cabell llarg i ulls foscos. Menuda i més bé prima.
  De tarannà concil·liador, afectuosa, propera, de rialla fàcil, observadora, molt cauta amb els comentaris i exigent amb mi mateixa.
  Sóc vergonyosa i diuen de mi que acostumo a tenir un somriure a la cara.
  M’encanta ballar, sortir a córrer amb les amigues, nedar, llegir, fer excursions per la muntanya, la platja, anar al cinema i gaudir de les meves dues filles adolescents i la meva parella.
  Sempre trobo coses a fer!

 12. Sol

  13 oct. 16
  20:39 #

  Hola! Sóc una dona de 53 anys i visc a Sant Boi. Els meus cabells són curts i de color castany i tinc els ulls verds i porto ulleres. Faig 1,65 d’alçada i la meva manera de vestir es informal.
  Sóc una persona tímida però afable i sempre que puc m’agrada prendre un tallat amb els amics.
  Tinc una gran afició a la lectura i sortir de passeig a la muntanya amb la meva parella.
  He treballat d’admininistrativa, però actualment cuido de la meva mare i estic cercant feina.
  De mascota tinc un conillet que me l’estimo molt i es diu Cuqui.

 13. Gussi

  16 oct. 16
  11:24 #

  Sóc divertit, la gent que em coneix diu que no tinc cara de preocupat. He tingut una vida molt feliç al costat dels meus fills amb la meva Esperança rossa.
  M’agrada ballar ritmes caribenys, en especial la salsa i per transmetre aquest hobbie tinc una radio online on tothom pot escoltar aquesta música. Cada any al mes de febrer participo en el congrès de salsa en chicago. I als meus 54 anys crec que he fet tot menys escriure un llibre.

 14. Marta Escanillaa

  17 oct. 16
  18:16 #

  Hola de nou, sóc la mediterrànea, ara la luxada, aquest dijous a la nit vaig caure a casa amb molt mala sort i ara estic ingresada a l’Hospital de Sant Boi amb una luxació de cadera (l’os ha sortit del seu lloc). No em puc moure, tinc un cartell vermell darrerra del llit que posa”repòs absolut” així que de moment intentarè fer els exercicis del dossier, però fisicament no podré durant una bona temporada ja que per almenys tinc de 2 a 3 mesos sense pogué posar el peu a terra. Salutacions a tothom i bon curs.

 15. Caleta

  17 oct. 16
  21:29 #

  En primer lloc parlaré sobre el meu aspecte físic. Sóc una persona normal, ni alt ni baix, ni gros ni prim, tinc una edat ….. tinc més anys dels quals m’agradaria, el cabell blanc i porto ulleres

  En segon lloc parlaré de les meves aficions, m’agrada estudiar i llegir, l’art i la música són unes altres de les meves passions, sobretot l’art romànic i la música de jazz i clàssica, m’agrada el bon vi i una bona conversa en la sobretaula. Ah se m’oblidava un bon cafè sempre s’agraeix.

  Sóc andalús i enyoro en moltes ocasions la meva terra, el mar forma part de la meva vida.

  Saps qui sóc? Segur que sí

 16. Núria Vidal

  18 oct. 16
  8:08 #

  Carai, Marta!
  Quina mala sort! Espero que et recuperis ben aviat!
  Una abraçada ben forta!

 17. Marta Escanillaa

  18 oct. 16
  16:23 #

  Gràcies!!!

 18. M.Isabel Santos

  18 oct. 16
  18:14 #

  Hola Marta,
  Desitjo que et recuperis aviat.
  Força.

 19. Sol

  18 oct. 16
  23:58 #

  Jo també espero que et recuperis molt aviat!
  Una abraçada!

 20. alejandra

  19 oct. 16
  14:58 #

  Molts ànims Marta!

  Salutacions

 21. Conchi

  20 oct. 16
  8:17 #

  Marta, espero que et recuperis ràpidament¡¡¡, tot el grup t’esperem de nou a clase¡¡¡¡

 22. Freyja

  23 oct. 16
  20:23 #

  Sóc una dona de gairebé cinquanta anys, el meus cabells són foscos, tinc els ulls verds i algunes vegades porto ulleres.

  M’agrada molt el cinema, passejar, sóc una lectora compulsiva de gairebé tots el géneres literaris, un bon sopar en bona companyia. Però sobretot el que més m’agrada quan tinc oportunitat és viatjar amb la meva família.

 23. Despistada

  08 nov. 16
  21:40 #

  Sóc una persona alta, amb uns quans quilos de més, però no gaires, de cabells tenyits, que ni jo mateixa ser de quin color els tinc. Soc riallera i no graciosa, m’agrada escoltar als demés però no xerrar pels colzes ja que soc una persona tímida i de seguida em ruboritzo.
  Les poques estones que tinc lliure m’agrada llegir, intentar sortir amb els amics o la família, gaudir d’una tarda sense fer res o simplement donar una passejada per la platja.

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Exposicions orals


Intermedi-suficiència


Les varietats del català


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

 • sginabreda: Comentari de la Núria: EN EL TEMPS DE LES CIRERES Montserrat Roig. La Natàlia és la protagonista d´aquest...
 • Isabel Martínez Gil: MATADOR & CIA JOAN AGUT I RICO Vaig triar aquest llibre de comtes a l’atzar, no tenia...
 • Mª Carmen Diaz: El conte es diu La interpretació dels Somnis, pertany al llibre T’estimo si he begut. L’autora és...
 • anabel GALERA: GALLINES DE GUINEA Mercè Rodoreda El conte que us explicaré es Gallines de Guinea del llibre Contes i...
 • Nur: EL CRIM – Pere Calders (Cròniques de la veritat oculta) L´autor creu que és el moment d´exposar la seva...

Núvol d’etiquetes