Bescuit de xocolata i llima amb crema de Margarita
Recepta de l’Asun Rosal:
Ingredients:
Per a fer el bescuit
- 150 grams de xocolata negra per a postres
- 150 grams de mantega sense sal
- 6 ous sencers
- 250 grams de sucre blanquilla
- 100 grams d’ametlles triturades
- 4 culleradetes de cacau amarg en polç
- Ratlladura d’una llima i el seu suc
Per a la crema de Margarita
- 60 ml de suc de llima
- 1 cullerada sopera de tequila
- 1 cullerada de Cointreau
- 75 grams de sucre lustre
- 250 ml de crema de llet
PROCES D’ELABORACIÓ:
- Pre escalfem el forn a 180 graus a dalt i a baix
- Posem a fondre la xocolata amb la mantega al bany maria dins un bol i ho reservem.
- Batem els ous i el sucre amb una batedora elèctrica fins que tripliqui el seu volum i quedi cremós.
- Mesclem les ametlles amb el cacau en pols i aboqueu-ho a la preparació dels ous amb el sucre, afegiu-hi la mescla de la xocolata i la mantega i ho removem bé tot plegat.
- Per últim hi afegim el suc de la llima i la ratlladura.
- Aboquem tota la preparació dins el motlle de fornejar i ho deixem coure entre 40-45 minuts (observeu transcorreguts 35 minuts); el bescuit ha de quedar ferm sobre la seva base.
- Una vegada cuit, quedarà una base cruixenca, deixeu-lo refredar i desemmotlleu.
- Empolvorarem amb sucre glacé.
PROCRES DE LA CREMA MARGARITA:
- Dins un bol mesclem el suc d’una llima, tequila i el cointreau, ho batem amb sucre glacé, fins que quedi tot ben integrat.
- Afegim lentament la crema de llet i emulsionem.
- Glacegem per damunt del bescuit.
Cap comentari
Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.