• 6a sessió Elemental 2


  Bon dia!

  Com ha anat el cap de setmana? Heu fet alguna cosa especial? Heu anat al cine, heu treballat, heu descansat…? Doncs bé, així és com vam començar la sessió de dijous passat. Us vaig preguntar què havíeu fet? Les respostes van ser: treballar, comprar, passejar el gos… Ahhh! Eren respostes correctes, però no feien servir el passat recent. 🙁 Què hi farem! Per utilitzar-lo, vam fer l’exercici 9 de la pàg. 7 del quadernet.

  A continuació vam recordar el passat llunyà. Per practicar-lo vam fer les 10 primeres frases d’aquest exercici:

  passat llunyà

   

  El vau fer molt i molt bé. 🙂 Vam dedicar la 2a part de la classe a treballar la tasca final. En grups, vau triar 10 preguntes entre les que havíeu proposat l’últim dia. Aquest document conté les preguntes que vau preparar:

  preguntes tasca final u1

  A continuació, vau decidir com havia de ser aquesta biografia per tal de mantenir els 100 punts que tenim. Heu vist la foto de la pissarra?Així és com vau decidir que havia de ser la biografia. Finalment, vau fer l’entrevista a un altre company. Què toca ara? Ara toca redactar-la. 🙂

  Tasca final U1 E2 biografia

  Fins demà!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share