• Ens hi ajudeu?

    En aquesta unitat elaborem un programa electoral per practicar la creació d’un text predictiu. En una sessió vam acordar  que perquè tingués èxit aquest tipus de text, ens calia un eslògan. Aquests són els que vam crear en la darrera sessió:

    Així doncs, podeu votar quin us agrada més? Gràcies. També ens faria il·lusió llegir un comentari explicant-nos el motiu de la tria.

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Elena

    16 nov. 12
    20:13 #

    Hola a tothom!

    Jo he votat per aquest: “Prou de paraules. Fets!”

    He triat aquest eslògan perquè la resta em semblen més fets per polítics. Potser ja estic una mica saturada amb la política, els polítics, la crisi, les retallades i tota aquesta situació i ja no em crec res.

    Aquest eslògan em sembla més proper i convincent que la resta.

    Salutacions companys i professors!

  2. ANA NOGUEIRA

    16 nov. 12
    23:34 #

    Hola,

    Ho sento, he comés un error i he votat “Prou de paraules…… “, realment jo em decant per “LLuitem per tu”. Encara que potser soni una mica fort, amb un llenguatge una mica agresiu, m’agrada perquè es curt, clar i amb força.

    Pal que fa “Prou de paraules……”, crec que té una segona lectura, ja que podem interpretar que no és necessari parlar per arribar a un acord, sino que es pot gobernar a cop de “Real Decret”…. No sé si us sona coneguda aquesta manera de fer les coses….

    Bon cap de setmana a tothom.

  3. Rubén

    18 nov. 12
    14:04 #

    Hola a tothom!

    Encara que sembli presumptuós, jo he votat pel meu eslògan “No som polítics” perquè és el que sento, que estic fart de tots ells i penso que tots són iguals, per això que m’agradaria que la gent sabés que el nostre grup no aniria en el mateix sentit.

    Si hagués d’escollir algú altre escolliria “Prou de paraules. Fets!” que és el que havia proposat l’Albert i amb el que estava d’acord primerament … Però quan vau dir que ja s’havia usat en altres campanyes i per partits diferents he pensat que aleshores podria semblar més del mateix.

    Salutacions,
    Rubén.

  4. Montse Gonzalez

    20 nov. 12
    2:02 #

    Hola a tothom,

    Jo he triat aquest eslògan: “Prou mentides.Canviem el sistema”.
    Perquè penso que els representants polítics en les campanyes prometen molt i compleixen poc, diuen que faran això i allò altre però tot són mentides i els que estem pagant els plats trencats en definitiva som el poble. Això ja exhaureix!!!!!

    Al mateix temps, el sistema actual implantat és erroni, ja que hi ha
    molts serrells solts tant a nivells legals, fiscals, financer, laboral, fraus, delictes, etc. que cal corregir.

    Cal un canvi important, això és la realitat.

    Fins aviat!!!

  5. Teresa Guillén

    20 nov. 12
    13:36 #

    Bon dia !
    Jo he triat “Prou de paraules. Fets!”
    Ho he triat perquè estic una mica cansada de tantes paraules i promeses que ens fan els nostres polítics per aconseguir el nostre vot i una vegada tenen el poder, no fan rés de això que ens vam prometre.
    Ja ho diu el nostre eslògan, volem fets, de paraules ja en tenim prou.
    Salutacions,


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share