• 11a sessió intermedi 3

  Bon dia a tothom!

   

  Aquí teniu el dietari de l’última sessió. Se n’han encarregat el Benet i l’Ana i la veritat és que ho han fet molt bé. Per tant, felicitats! Aquí el teniu:

   

  Bona tarda a tothom !

  Avui substituïm a la Raquel i la Mariana per fer el dietari del dia 15 de novembre del 2012. Esperem estar a l’altura ja que el nivell de presentació dels dietaris és molt alt.

  Parlarem d’allò exposat a classe.

  -En primer lloc, vam llegir el dietari del dia anterior i a continuació la Lourdes va demanar les correccions de la unitat 1.

  -Després ens va posar un exercici auditiu i vam haver de llegir dos textos de l‘activitat 3. Ens vam haver d’ajuntar en grup de 3 a 4 persones per poder desenvolupar l’exercici:

  -Queixa de l’autor.

  -Quin exemple explica.

  -Quins arguments exposa.

  -Quina proposta aporta.

  En grups iguals vam acordar quina és la informació que ha de contenir el text:

  Introducció: Plantejament del problema i exemple.

  Desenvolupament (nus): L’argument que exposa (dos o més) i ampliar la informació

  Desenllaç: Proposta de com solucionar el problema.

   

  Al final de la classe la Lourdes va donar un foli amb els aspectes positius i negatius per a la millora de la classe. Ara bé, no vam arribar a cap conclusió exacta i hem de concretar les propostes.

   

  • Deures pel dimarts: Activitat(pàg. 48,49,50)
  • Mirar en el bloc “el model de la prova”

   

  Opinió personal de l’Ana: En primer lloc, he de donar les gràcies a la Lourdes per l’ànim rebut per poder aconseguir el nivell. Com a conclusió d’aquest trimestre he de dir que, per mi , fer el dietari, els exercicis en grup, llegir a la classe, etc. em va molt bé perquè practiquem l’ortografia , l’expressió oral i la gramàtica. Però crec que és a casa on hem de reforçar el que hem après a la classe i treballar-ho força per obtenir bons resultats.

   

  Opinió personal d’en Benet: M’ha semblat una classe molt amena, m’ha passat el temps volant. Crec que el treball fet en grup és molt interessant, ja que s’agafa molt la pràctica del vocabulari i també es reforça l’expressió oral, que és un dels punts dèbils que tenim gairebé tots.

  Allò comentat per la Lourdes dijous referent als deures, em sembla correcte, perquè no tothom necessita els mateixos deures. Sóc partidari del fet que posi deures per cadascú.

   

  Salutacions de l’Ana i en Benet.

   

  Finalment, us deixo l’enllaç al model de prova. Ja us el vaig enviar per correu electrònic, però així el tindrem tots a mà. Ja veureu que la prova vol avaluar les 4 habilitats: comprensió oral, comprensió lectora, expressió oral i expressió escrita.

  estructura de la prova intermedi 3

  model de prova intermedi 3

  model de correcció

  Fins després!

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share