• 11a sessió Elemental 2

  Bon dia!

  Com ha anat el cap de setmana? Bé? Heu descansat? Ahir vam anar al cinema a veure Fènix i l’Antonio ens hi va acompanyar. Antonio, et va agradar la pel·lícula?

  Aquí teniu el resum de la sessió de dijous passat.

  Vam començar la classe tornant la tasca final de la unitat 1 revisada. La veritat és que la vau fer molt bé. Així doncs, felicitats! Em va permetre descobrir alguns secrets de vosaltres: lectures que esteu fent, estudis que heu cursat i algun altre safareig. 😉

  A continuació, vam escoltar els àudios 23 i 24 (pàg. 88 i 89). Eren molt ràpids, oi? Quin fart de córrer! Ens van servir per repassar alguns continguts d’aquesta unitat i per introduir la tasca final. De què es tracta? Doncs es tracta d’una entrevista en un programa de ràdio. Vam fer grups de 3-4 persones i cada grup va haver de muntar un restaurant, pensar en el nom, la decoració, els plats i la recepta estrella del local. Us vau repartir els personatges i avui l’haurem de gravar. Quins nervis!

  Quins són els deures? Els exercicis 9, 10 i 11 de les pàg. 13 i 14 del quadernet. I això és tot.

  Fins després!

  Lourdes Subirà

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share