• Última sessió I3

  Bon dia a tothom!

  Dijous m’hauria agradat dir-vos moltes coses, però em temo que el cansament de final de curs em va jugar una mala passada. Després de corregir les proves, de revisar els portafolis i de fer les matrícules, la meva energia estava sota mínims i el missatge de la samarreta que duia va quedar diluït. Recordeu quin era?

  Exacte, “hoy voy a ser la mujer más feliz del mundo”. Podíeu llegir “professora” on deia “mujer” i ja estava tot dit. Per què? Perquè vaig tenir la satisfacció de comprovar el que havia constatat al llarg del curs: que estàveu progressant molt i que estàveu assolint els objectius que us havíeu marcat a inici de curs. I això no ha estat gratuït, sinó que ha estat possible gràcies a la feinada que heu fet i a la vostra implicació. Si mireu el dietari d’aula, veureu tot el que heu treballat. Déu n’hi do. Per tant, felicitats!

  Bé, us deixo una cançó que reflecteix com ens hem sentit el Jaume i jo gràcies a vosaltres. Espero que us agradi. 🙂

  Bones festes i fins a la tornada!

  Lourdes

  Print Friendly, PDF & Email
 1. MARISOL

  25 des. 12
  19:18 #

  Gràcies Lourdes.

  És clar que nosaltres hem treballat força bé però mai hi ha un bon alumne sense un bon professor o professora.

  BONES FESTES I BON ANY!

 2. Andrea

  26 des. 12
  20:23 #

  Lourdes moltes gràcies per tot! Pel que fa a la samarreta, quan vas entrar a l’aula el llei i vaig pensar que bones energies positives porta la Lourdes avui! 😉 Bon Nadal i feliç any a tu, Jaume ia tots els meus companys. El desig que aquest nou any ens porti molta prosperitat, treball, salut, amor, èxits, etc. Una forta abraçada.
  Andrea


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share