• Singulars, per què no?

  © johas

   

  Desconec si Jaume Barberà, director i presentador del programa Singulars, li hauria agradat participar en aquesta unitat, però  crec que l’esperit del seu programa coincideix amb el projecte que vam ser  capaços d’elaborar: un programa electoral.  A més, és una experiència de redacció col·laborativa. També ens ha agradat que per posar en pràctica aquest projecte hem provat el servei d’emmagatzematge dropbox.

   

  Primer vam consultar diferents propostes electorals perquè ens servissin de model. Un cop vam haver acordat quins eren els criteris avaluatius, vam redactar individualment un eslògan. Vam triar entre tots el que ens agradava més. Per escriure’n el contingut, cadascú va decidir un àmbit i va apuntar-ne cinc idees. Ens vam dividir en dos grups per elaborar-ne la introducció. Finalment, vam acordar triar dues promeses i explicar com es durien a terme.

  Per tant, aquest és el resultat d’aquesta unitat.  Cliqueu aquí.

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share