• Setmana Santa cinematogràfica: Les aventures de Tadeu Jones

  2012-2013 cinemaMarç imatge petitaBon dia!

  Amb motiu de les vacances escolars de Setmana Santa, es projectarà la pel·lícula Les aventures de Tadeu Jones dins del Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels des del 23 fins al 29 de març. Les projeccions, que tindran lloc als multicines Filmax del centre comercial l’Ànec Blau, seran a les 16.15 h (excepte el diumenge 24,  que serà a les 12.15 h).

   

  Tadeu és un maldestre obrer de la construcció que somia ser arqueòleg. A causa d’una confusió fortuïta, el prenen per un professor famós i l’envien a una expedició arqueològica al Perú. Allà haurà d’utilitzar tot el seu enginy per salvar la ciutat perduda de Paititi de l’espoli d’una important corporació de caçadors de tresors i demostrar que té tot el que cal per ser un veritable heroi.

   

  Les entrades costen 4 euros i no necessitem cap val de descompte perquè ens facin aquest preu. Quan la podrem veure?

   

  Dissabte 23, dilluns 25, dimarts 26, dimecres 27, dijous 28 i divendres 29 (16.15 h)

  Diumenge 24 (12.15 h)

   

  On? Als multicines Filmax Castelldefels, Centre Comercial l’Ànec Blau. Us deixem un enllaç per saber una mica més de la pel·lícula.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share