• 1a sessió Intermedi 1

    Bona tarda a tothom!

    En primer lloc, m’agradaria demanar disculpes ja que estic redactant aquesta entrada una mica tard i és per això que l’Antonio i la Paula han deixat comentaris en una entrada d’un curs anterior. Aix, quin desastre de professora!

    Bé, ahir vam començar el curs d’Intermedi 1. En primer lloc, us vau presentar, ja que hi havia algunes persones noves. Ho dic de memòria però si no recordo malament hi havia la Dolors, la Lucía, la Paula, la Mariana i el Manuel. Espero que us sentíssiu còmodes el primer dia de curs. Ja veureu que els vostres companys més veterans són molt macos. Estic segura que aprendrem molt i ens ho passarem molt bé. Ja sé que alguns ja us heu afegit al cafè de després de classe (tot un clàssic d’aquest curs) 🙂

    A continuació, vam llegir un text sobre els llibres de text. Si no vau venir, aquí el teniu: llibres de text. Vau debatre en petits grups i després ho vam comentar entre tots. Recordeu el títol del text? Parlava d’una sagnia i, en genera, hi estàveu força d’acord.

    Tot seguit us vaig plantejar un dubte: utilitzar o no utilitzar llibre en aquest curs. Indivudalment, havíeu de respondre aquestes preguntes:

    • Vull libre de text? Sí/no? Per què

    A continuació ens vam agrupar amb les persones que pensaven el mateix: els del sí i els del no. Els del sí es van ocupar de mirar els llibres que hi havia i de respondre la pregunta que els plantejava:

    • què espereu d’un llibre text? per què en voleu un?

    Els del no van haver de respondre una altra pregunta:

    • com podem treballar sense llibre?

    Finalment, ho vam posar tot en comú. Aquest va ser el resultat.

    Per acabar, vaig repartir el calendari del curs i us vaig demanar que deixéssiu un comentari en aquesta entrada comentant què preferiu: llibre o no. Us vaig demanar, a més, que no consultéssiu cap material per escriure aquest comentari, ja que així ens serviria d’avaluació incial. És adir, ens serviria per veure com escrivim a l’inici de curs i poder veure el procés d’aprenentatge que fem i tot el que hem après quan acabi el curs.

    Bé, això és tot. Ànims i endavant les atxes!

    Lourdes Subirà

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Antonio

    10 abr. 13
    21:58 #

    Bon dia Lourdes i compamys , la professora va comenÇa mal ja ha perdut un punt i de segur que aixo no le fara gairebe gracies , ella mateixa aqui les regles son per tots igual .
    Ens veien en classe. Una abraÇada

  2. Lourdes

    11 abr. 13
    8:54 #

    Hola, Antonio,

    Ja he perdut un punt? Bé, tinc tot el curs per recuperar-lo. 🙂

    Per cert, havíeu de dir si voleu utilitzar llibre o no. Us animeu a deixar un comentari amb la vostra opinió? De moment, l’Antonio i la Paula ja han trencat el gel. Gràcies!

  3. Judith

    11 abr. 13
    9:49 #

    Bon dia tothom, como vaig votar l`altre dia, jo pensó que podriem fer aquest curs sense llibre. Tambe tinc que dir que si hi ha una majoria que prefereix un llibre de text, cap problema…. 😉
    Ens veiem aquesta tarda
    Judith

  4. Paco

    11 abr. 13
    10:23 #

    Bon dia tothom,

    primer donar la benvinguda als nous companys.

    Jo prefereixo tenir un llibre per seguir el curs. Al meu entendre ens dona la possibilitat d´estudiar i fer les tasques amb mes disciplina i de tenir una guia sempre a mà davant qualsevol dubta.

    Per descomptat si el resultat de la votació es un altre, cap problema!

    Fins després !
    Paco

  5. ESPERANZA

    11 abr. 13
    12:20 #

    Bon dies a tots,
    Deixo aquí el meu comentari sobre el uso del llibre, encara ja dic que estic una mica dubtosa.

    Per un lado penso que am els apunts a classe i exercicis son suficients i en cas que fa falta alguna cosa més sempre pot buscar-lo a la biblioteca o fer fotocopies.
    I per altre lado penso que hi haurá persones que els resulte més fácil seguir un llibre i després poder consultar-lo, tabé es veritat que de aquesta forma se exigeix més treball i jo personalment no tinc temp per aixó no em puc comprometre.

    Així que la meva decisió es: “lo que digui la majoria”

    Salutacions a tots

    Esperanza

  6. Antonio

    11 abr. 13
    12:35 #

    Bon dia a tots per mi m’adapto al que la majoria prefereixi
    .Els llibres són molt cars.

  7. esther

    11 abr. 13
    15:18 #

    Bons dies a tots.
    M´he quedat una mica sorprendida quan he vist com parlavem els nous companys pero bè aixo tambè podem aprendre d´els, encara que al escoltar-les en fa mes vergonya parlar.
    Pero no pasa res.
    Sobre el llibre penso que podem provar el primer trimestre sense llibre i si no ens agrada, el segon trimestre vam comprar el llibre.
    Adeu, fins aquesta tarda.
    Esther

  8. Teresa

    11 abr. 13
    16:15 #

    Bona tarda a tots,

    Jo m´adapto a la decisio de tots, cap problema.
    Fins després !
    Teresa

  9. Antoni

    11 abr. 13
    22:02 #

    aquest dijous 11 d’abril la classe l’he trobat molt amena i se m’ha passat volant. Gràcies a tots

  10. Antoni

    17 abr. 13
    15:42 #

    Bona tarda Lourdes,
    Veig que vols recuperar el punt perdut dies enrere, segueix així potser amb el temps i una canya ho aconsegueixis .
    Molt bé la classe per no fer servir llibre
    una abraçada

  11. lsubira

    18 abr. 13
    11:26 #

    Bon dia, Antoni,

    Moltes gràcies pel teu comentari. No perdo l’esperança de recuperar el punt abans que acabi el curs. Per cert, ja hi ha una Bridget al despatx. 🙂 Gràcies,

    Lourdes

  12. Lorena

    18 abr. 13
    12:31 #

    Bon dia a tots,

    La meva resposta es sense llibre, perque penso que com la profesora ens dona la classe no fa falta, també tenim altres recursos per sustituir-lo, com per exemple: al costat de classe la biblioteca per qualsevol dubte i el blocs que està molt bé disenyat, amb diccionari, verbs conjugats,… aixo sí, tenim que poner de nostra parte, es adir, treballar una mica mes.

    Ens veiem a la tarde!!

    Lorena


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share