• 6a sessió Elemental 1


  Bona nit!

  Avui hem començat la classe amb una activitat per repassar el passat llunyà. Us he demanat que en un paper escrivíssiu el nom de 2 o 3 famosos morts. A continuació els hem barrejat i cadascú ha hagut d’explicar qui va ser un d’aquests personatges amb l’objectiu que els altres l’encertessin. Així, hem parlat de personatges com Grace Kelly, Elvis, Hugo Chávez, John Kennedy (junior)… Finalment, m’heu preguntat per famosos catalans i ha aparegut el nom de Joan Manel Serrat. Com que no ens servia perquè està viu, l’hem passat per alt. És per això que a l’inici de l’entrada us he penjat una de les cançons més conegudes de Serrat i on, a més, utilitza el passat llunyà: Paraules d’amor. La coneixíeu? Oi que és bonica?

  A la segona part de la sessió, hem dut a terme la tasca final de la 1a unitat. Heu explicat en grup un lloc de Catalunya que us agrada, com és, on és i per què us agrada. A continuació per parelles heu intentat detectar errors i us heu valorat. Recordeu que aquest document anirà al portafolis. Alguns dels errors que han aparegut són aquests:

  ningú = cap persona

  amb cotxe

  hi vaig cada any

  cap error (i no ningún o ninguna)

  molt (i no muy)

  Bé, això és tot. Com que no hem tingut temps de començar la 2a unitat, no heu de fer deures per dimarts vinent. Així doncs, aprofiteu el cap de setmana per descansar.

  Que vagi bé!

 1. Irina

  25 abr. 13
  21:21 #

  Hola. Si, si que es bonica la cançó i la veu de Serrat agrada molt. Bon cap de setmana a tu també!

 2. maria neira

  25 abr. 13
  22:34 #

  Hola! Avui no he anat a clase perquè vaig tenir un exam a un altre curso que estic fent. Si us plau, pots dir-me quina tasca es pel portfolio? moltes gràcies. Maria

 3. Lourdes

  30 abr. 13
  9:14 #

  Maria,

  Es tracta d’una tasca oral que vam fer a classe. No pateixis.

  Per cert, ja he penjat els arxius de so perquè pugueu fer les activitats de comprensió oral a casa si voleu. Els trobareu a l’apartat recursos per a l’aprenentatge de la dreta de la pantalla.

  Fins després,

  Lourdes


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share