• 6a sessió Intermedi 1

  Bona nit!

  Avui a classe us he demanat ajuda. Com que em costa separar les paraules a final de ratlla, us he demanat que m’expliquéssiu què és una síl·laba, la diferència entre síl·laba tònica i síl·laba àtona i què és un dígraf. Ho recordeu? També hem vist que hi ha dígrafs que se separen i dígrafs que no. A més, hem jugat (molt poquet) a les paraules encadenades. Per acabar la primera part de la sessió, hem separat les síl·labes de la llista que vam fer de menjar i beguda l’altre dia.

  A la segona part de la sessió, hem format equips i hem hagut de penjar en uns cartells algunes estructures que us he donat i que ens serviran per redactar invitacions. Eren aquestes. L’equip guanyador ha estat el de la Mariana, el Paco i la Lola. Felicitats! 🙂

  Finalment, per parelles heu redactat una invitació per convidar els companys a la festa que tindrà lloc el proper dijous 2 de maig a les 18.30 h a l’aula de català. De moment és una primera versió de la invitació. Dimarts ja les treballarem més.

  I això és tot. Déu n’hi do… Si voleu practicar una mica més, en aquest enllaç hi trobareu la teoria dels dígrafs que se separen i dels que no i una activitat per practicar. Ja em direu com ha anat. Aneu a l’apartat dels dígrafs (el trobareu a l’esquerra de la pantalla).

  enllaç pràctica dígrafs

  Bon cap de setmana!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share