1. Gloria Amaya, s2

  01 maig 13
  16:19 #

  El temps de demà
  Demà serà una jornada de cels clars i temperatures màximes en ascens. Encara així, les primeres hores del matí seran fredes, sobretot a l’interior, a on les temperatures mínimes rondaran els 5 graus en moltes zones. També es formaran boires a primera hora en els valls de l’interior. A la resta del dia els cels seran poc nebulosos. El vent bufarà fluix al sud-est del país.
  Les temperatures màximes rondaran els 25 graus a la costa i els 28 graus a l’interior.

 2. Manuel

  01 maig 13
  17:17 #

  Després de tres dias de plujas i un temps realment dolent, demà arribarà un anticicló a la Península. Les temperatures pujaran una mitjana de cinq graus, potser fins a vuit a l’interior, i les perturbacions marxaran cap a l’Est del Mediterrani.
  El satèl·lit no mostra cap mena de núvol proper al nostre país, doncs podem avançar que la setmana vinent tindrem un temps molt assolellat i estable.
  Xaleu del sol.

 3. Beatriz Rubio

  01 maig 13
  20:30 #

  HORÒSCOP

  Els Verge tindreu avui un dia ple d’alegries. Una persona que t’estima fa temps et trucarà al migdia per dinar junts i començareu una relació d’amor de joventut.
  Rebràs una molt agradable sorpresa econòmica, no te n’oblidis de comprar loteria!
  Encara no som a l’estiu i podries agafar un refredat, ves en compte amb les begudes fredes.
  Deixa de pensar en els problemes i aprofita per gaudir de la vida, l’amor, la família i els amics.

 4. ana

  01 maig 13
  22:47 #

  CURS DÁPRENENTATGE PEL MÓN LABORAL PER A JOVES

  Dijous 2 de febrer el centre de cultura de castelldefels,oferim per a la gent jove,un curset de aprenentatge pel desenvolupament laboral.
  Els objectius a seguir són:

  1/ Desenvolupar un bon nivell de llenguatge
  2/ Preparació pel treball propusat
  3/ Col·laboració dáctivitats amb gent de altres cultures
  4/ Coneixements bàsics per la teva carrera
  5/ Consells per fer un bon curriculum

  Aprofiteu aquests curset pel desenvolupament dáprenentatge en el món laboral.
  Us esperem.

 5. Jose :)(:

  02 maig 13
  10:33 #

  ELS TEMPS A CASTELLDEFELS
  A les properes hores l’anticicló que ve d’africa, s’instal.larà a la península portant uns dies de bonança climatológica al principat, només enterbolida per el fort vent que bufarà als dos extrems, tant la tramuntana al gironés, com el mestral al tarragonés. La forta maror, farà que les onades siguin d’entre 1,5 i 2,5 metres.
  A disfrutar del sol.

 6. Noelia

  02 maig 13
  14:00 #

  EL TEMPS PER DEMÀ

  Per demà s´esperen núvols dispersos al matí a tot el baix llobregat.
  Les temperatures aniràn pujant cap al migdia fins el 23º
  A la tarda, es mantindràn suaus amb lleuger vent de ponent, no s´esperen pluges als propers dies.

 7. Toni Franco

  02 maig 13
  15:21 #

  L’horòscop setmanal

  Sagitari

  La propera setmana els nascuts sota el signe de sagitari estaran il•luminats per la constel•lació de Sirius. Aquest fet farà que tingueu fortuna en tot allò relacionat amb la feina i les obligacions financeres. No oblideu de demanar una pujada de salari, però tampoc de pagar els vostres impostos. Pel que fa a l’amor, haureu de fer esforços per atreure la parella, no us ho posaran fàcil. La salut us millorarà al llarg de la setmana, tot i que podeu tenir problemes d’esquena. Si ets estudiant és un moment propici per aprendre noves matèries, para atenció a classe i pren notes.

 8. Marisol

  02 maig 13
  16:39 #

  EL FUTUR SÓN ELS JOVES!

  En un present totalment desconcertant, ens preguntem quin futur ens espera i, sobretot, quin futur espera a la propera generació, als nostres joves.

  D’una banda, amb un 54% d’atur juvenil , és difícil pensar en el futur d’aquesta generació.

  D’altra banda, el futur són els joves. Aquesta gran quantitat de joves que s’esforcen cada dia per superar-se en els seus estudis i aprenentatge professionals.

  No és cert que hi hagi «generacions perdudes»! Tota generació, aporta el seu granet de sorra a la societat i al futur. Com més preparats estiguin els joves d’avui, aquesta aportació serà de més qualitat i més ajudarà a que s’augmentin al món les oportunitats per a tothom.

  Senyors del Govern i polítics en general, uniu-vos per una vegada i preneu mesures que generin ocupació entre els joves.
  No oblideu que els joves d’avui seran els governants del demà.

 9. GRÁCIA SERRANO

  02 maig 13
  16:43 #

  EL TEMPS
  Demà serà un dia amb dues cares.El matí será radiant amb sol acaparador a tot arreu. A partir del migdia, creixan nuvolades a tot els sectors de muntanya del pais i descarregaran ruixats al Pirineu Occidental amb xàfecs i alguna tempesta. Cap a la tarda, el vent bufarà amb tramuntana a l´Empordà, amb intensistat moderada.
  Les temperatures seràn suaus.
  Cap de setmana per gaudir ,amb un temps esplèndid. Aprofiteu el temps lliure!

 10. Sonia Ballano

  02 maig 13
  16:44 #

  PREVISIÓ DEL TEMPS A CATALUNYA PER A DEMÀ 3 DE MAIG.

  Al llarg del matí s’imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i al quadrant nord-est i de component oest a la resta. Al final de la jornada, el vent girarà a component nord i oest en general i bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l’Empordà i mestral entre fluix i moderat al terç sud.
  Les temperatures màximes oscil·laran entre 15 i 19 ºC al Pirineu i entre 18 i 23 ºC a la resta del país.
  Les precipitacions aniran acompanyades de tempesta i localment de calamarsa.

 11. Alicia Breilh

  02 maig 13
  17:06 #

  Texte predictiu -ALICIA BREILH 2 MAIG 2013
  EL FUTUR DE LA GENT JOVE EN CATALUNYA

  Per a analitzar el futur de la gent jove devem centrar l’ investigació en tres factors:
  En primer lloc l’itinerari escolar que està relacionat amb el recorregut que fa l’estudiant des de l’escola primària fins qui acabi la seva carrera universitària dependent de la seva capacitat per a arribar a la seva meta.
  En segon lloc l’entorn social i la capacitat econòmica del seu entorn social que espera que els estudiants acabin els seus estudis i s’independitzen.
  I per últim, la situació política y socio-laboral del país.

  Respecta a l’itinerari, es més probable, que trobin feina els membres d’un grup d’individus que tenen la possibilitat de estudiar i terminen el seus itineraris escolars aprofitant el temps. Obtenen una carrera a la universitat de forma directa i han estudiat idiomes. Mentre que serà mes difícil trobar feina per a un individu que ha deixat els estudies o els ha fet de forma indirecta perdent el temps.

  Respecte a l’entorno social: És probable que el estudiant que té una bona situació econòmica poda aprofitar de les avantatges qui li dona una escola privada o concertada amb idiomes i una universitat on poda seguir un Màster per a que estigui més preparat pel futur.

  Però el factor que regula la independència del individu es la situació econòmica,social i laboral del país. Els estudiants no poden independitzar-se sin feina. Alguns ho fan però han de tornar a casa quan perden la feina.
  Durant aquestes darreres anys hi ha més i més estudiants que no troben un lloc de treball i han de optar per dues opcions o be continuar estudiant per obrir mes portes o bé, buscar feina en un altre país.
  Jo penso que és probable que passaran encara més anys on veurem que nostres professionals es marxaran per a treballar en altres països on la economia és millor

 12. Mª José Canosa

  02 maig 13
  17:54 #

  PREDICCIÓ DEL TEMPS PER DEMÀ DIVENDRES A CASTELLDEFELS, DIA 3 DE MAIG DE 2013

  Tindrem el cel molt clar durant tot el día de demà, fins a les dues de la tarda. Poc a poc aniran apareixent alguns núvols però molt dispersos. Les temperatures oscil-laran entre els 19 graus la màxima i els 8 graus la mínima.

  Al llarg de la setmana hi haurà un lleuger ascens de les temperatures i sense riscos de ruixats. Tindrem un temps primaveral. Podrem gaudir del sol!!!

 13. Zein

  02 maig 13
  18:05 #

  El 2013 serà un any de transformacions. serà un any que no oblidaràs.
  Diners
  Durant el 2013 experimentaràs molts canvis a nivell professional. El teu estat d’ànim t’ajudarà a aconseguir els teus objectius i aconseguiràs les metes que has proposat.
  Amor
  Aquest any serà un any d’unions i romanços. Si comences el 2013 sense parella, aquest any serà el més favorable per trobar la teva mitjana taronja
  Salut
  Deuràs cuidar la teva alimentació i tractar de fer alguna activitat física per alleujar el teu estrès. tindràs d’apuntar-te a alguna activitat esportiva ja que això t’ajudarà a alleujar-te de l’estrès. A més, mai se sap, tal vegada trobis la teva ànima bessona.

 14. Pilar Turienzo

  02 maig 13
  18:25 #

  HORÒSCOP
  VERGE
  24 d’agost al 23 de setembre
  Aquesta setmana, els nascuts sota el signe de verge, podran aclarir aquelles qüestions de parella que últimament li estan generant conflictes, ja que els astres li seran favorables. Per contra, no serà un bon moment en què respecta als problemes de salut, doncs amb l’arribada de la primavera els símptomes de l’al•lèrgia es veuran augmentats. Per últim, a final de setmana és molt possible que t’arribi aquella oferta de feina en què estaves interessada o bé un augment de sou.

  Pilar Turienzo

 15. Nanno Mees

  02 maig 13
  18:40 #

  La gent jove i el cotxe elèctric:

  En deu anys el ús del cotxe elèctric será molt més comú per desplaçar-se que en el temps actual. Sobretot la gent jove es s’acostumarien ràpidament. El canvi al ús d’un cotxe elèctric beneficiarà al medi ambient, no te efectes negatius per el entorn directe. És a dir la gent jove d’avui podria viure en la gran ciutat amb unes condicions millors ,sobretot amb menor contaminació atmosfèric .

  Nanno Mees

 16. M. José García

  02 maig 13
  18:44 #

  EL FUTUR DE LA GENT JOVE

  “LA GENERACIÓ PERDUDA”

  En aquest moment tan desconcertant per a tots, sembla que el futur dels nostres joves no serà massa bo d’ara endavant. Mai haguessin imaginat que els greus efectes que està creant la crisi econòmica que sofrim a la majoria de països anés avançant fins a aquest punt, però, a vegades, sembla que no tingui final i als pares, ens dona molta por el mon tan incert al que es dirigeixen els nostres fils.

  Els somnis, l’autonomia, la llibertat de decidir per sí mateixos, l’emancipació… La majoria d’ells estan a l’atur i els seus pares tampoc tenen treball i el que és encara pitjor, no tenen esperança de trobar-ho. Cada vegada hi ha més famílies afectades. Com ho hem de superar això? Quin futur els espera als nostres joves?


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share