• 9a sessió Elemental 1

  Bon dia,

  Ahir vam començar la sesió corregint els deures: exercicis 2, 3, 4 i 6 (2a unitat del quadernet). A continuació, vam repassar l’imperatiu i vam fer un exercici d’una fotocòpia. Si no vau poder venir ahir, demaneu-me-la el proper dia. Vam recordar les estructures per donar instruccions que ja havíem vist l’últim dia:

  1. imperatiu
  2. haver de + infinitiu
  3. cal + infinitiu

  A continuació, vam veure el següent vídeo on el Pep explica a una companya de pis la recepta per fer un bon pa amb tomàquet. Ens vam fixar en les instruccions que donava.

  Finalment, vam començar la tasca final de la 2a unitat. En grups, vau explicar una recepta i, un cop les vau explicar totes, en vau triar una. Ara toca portar-la redactada el proper dia. No patiu que ja la revisarem. Si no vau venir, penseu una recepta i redacteu-la a la 1a part d’aquest document: Tasca final U2 E1 recepta.

  I això és tot. Fins demà,

  Lourdes

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share