• 9a sessió Intermedi 1

    Bon dia,

    Ahir vam començar la 2a unitat. Vam començar la sessió repassant el que havíem fet l’últim dia: classificació de les paraules segons si són agudes, planes o esdrúixoles i normes d’accentuació. Déu n’hi do!

    A continuació, vam fer una activitat per agrupar-nos per treballar la 2a unitat. L’objectiu d’aquesta unitat serà muntar una botiga. Així, ahir vam decidir quins passos haurem de seguir i què haurem de fer per muntar la botiga i que es converteixi en tot un èxit. Això és el que vau proposar:

    A continuació, en grups vau haver de decidir:

    nom de la botiga

    de què és la botiga

    què hi vendrem

    ubicació

    data inauguració

    Van sortir propostes molt interessants. Vau proposar una sabateria de totes les talles, una administració de loteria (difícil em temo), una botiga per a esquerrans i un supermercat ecològic. Els noms de les vostres botigues ens van servir per repassar l’accentuació: mà esquerra, els meus àngels, la mare terra…

    Finalment, us vaig comentar que havia tingut problemes amb l’ordinador i que l’avís que havia fet per informar els ciutadans i ciutadanes de Castelldefels de la inauguració d’una nova botiga s’havia desordenat. A més, no hi sortien els accents. Quin desastre! Així doncs, us vaig demanar que m’ajudéssiu a ordenar l’avís i a mirar si havia d’accentuar les paraules que hi apareixien. Si no vau venir, aquest és el document: avís desordenat – sense accents. Gràcies per la vostra col·laboració! Demà ja m’explicareu com ho heu resolt.

    Fins demà,

    Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share