• Joan Torné, voluntari del Voluntariat per la Llengua, premi Ciutat de Castelldefels 2013

  joan tornéEl Teatre Plaza de Castelldefels va acollir el divendres 3 de maig la desena edició dels Premis Ciutat de Castelldefels, amb què es vol reconèixer les persones o entitats ciutadanes que han contribuït a difondre «els valors de la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme o bé que presenten una trajectòria exemplar en aquests àmbits».

  El premi Ciutat de Castelldefels ha estat atorgat a Joan Torné i Ahicart, veí molt vinculat a les entitats de la ciutat, pioner del Voluntariat per la llengua a Castelldefels i voluntari d’aquest municipi des de la seva primera edició. A més, ha estat també president de la Federació Catalana de Tennis, president de la Fundació 21 de Castelldefels i cofundador de l’Aula d’Extensió Sènior UPC Castelldefels.

  Aquest guardó s’afegeix al premi que el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà va atorgar a Joan Torné l’any 2011 durant la I Trobada de parelles lingüístiques del CNL en reconeixement a la seva trajectòria com a voluntari del Voluntariat per la llengua.

  Felicitem a Joan Torné per aquest premi tan merescut i li agraïm la tasca que ha fet i fa per la ciutat.

 1. Birgit Steyrer

  14 maig 13
  14:59 #

  Hola, Joan,

  Ens coneixem fa molts anys i només puc dir que estic segura que et mereixes aquest guardó. La teva trajectòria com a voluntari al voluntariat de la llengua no la conec tant, però el enunciat del Premis Ciutat de Castelldefels et va com l’anell al dit.

  La teva trajectòria al mon del tennis sempre quedarà a la meva memòria. A més, les nostres famílies tenen molts records en comú.

  Moltes felicitats!

  Birgit

  1. Joan Torné Ahicart

   15 maig 13
   22:21 #

   Gràcies Birgit. Avui he saludat a la teva mare al autobus quan jo anava acompanyant els meus néts. Et felicito pel teu català.

 2. Birgit Steyrer

  16 maig 13
  8:49 #

  Gràcies!!! A veure com va el examen!!


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share