• Intermedi 16a sessió

  Bon dia a tothom!

  Com ha anat el cap de setmana? Us ha servit per recarregar les piles? Espero que sí perquè això ja s’acaba. 🙂 Què vam fer dijous? Dijous va, començar la sessió repassant el que havíem fet dimarts: apostrofació i o/u. A continuació, vam haver d’emplenar els espais buits d’unes paraules amb o/u.

  A continuació us vaig preguntar què havíem treballat durant la 2a sessió. Déu n’hi do! Va sortir una bona llista. Vam quedar que repassaríem aquests aspectes:

  a/e (vocal neutra)
  o/u
  apostrofació
  accents diacrítics

  Cadascú de vosaltres va triar a quin grup volia pertànyer. Un cop agrupats, vau preparar una fitxa resum de la teoria per explicar-la posteriorment als vostres companys i un exercici per comprovar que entenguin el que expliqueu. Com que es va fer tard, només van poder exposar el grup dels diacrítics. Recordeu què van explicar? Aquest és l’exercici que ens van preparar. Hi falta algun accent? Segur que sí…

  I aquí hi ha la correcció:

  Pel que fa a la resta, demà serà el vostre torn. 🙂 Fins demà,

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share