• Elemental 1 16a sessió

  Bon dia tothom!

  Ahir vam començar la sessió repassant els condicionals i aquesta estructura

  Jo, si fos tu,…

  Recordeu per a què ens servia? Exacte, per aconsellar. I això és el que vam fer. Vau donar consells a una sèrie de persones que tenien alguns problemes. A continuació, vau respondre una consulta que els companys havien enviat a un consultori radiofònic. Finalment, en un full vau escriure com sou i com us agradaria ser (pàg. 47) i vam repartir aquests fulls entre les persones que éreu a classe. Aquest full on un company demana ajuda ens servirà per fer la tasca final de la 4a unitat a casa. Si no vau venir, aquest és el document. Tasca final U4 E1 2a part

  Durant la segona part de la sessió, vam veure quines són les olors preferides dels nostres companys: olor de mar, olor de menta, olor de terra mullada… A més, vam veure algunes frases fetes relacionades amb el sentit de la vista (pàg. 46) i algunes accions relacionades amb la vista, el tacte, l’olfacte i el gust.
  De deures, tením els exercicis 1, 2, 3 i 4 (pàg. 21-23 del quadernet). Ah! Recordeu que dijous vinent (dia 6 de juny) s’ha d’entregar el portafoli. Què ha d’incloure?

  1. contracte
  2. tasca final unitat 1
  3. tasca final unitat 2
  4. avaluació incial unitat 3
  5. avaluació final unitat 3
  6. tasca final unitat 4
  7. autoavaluació (aquest document encara no el teniu)

  I això és tot. Fins demà,

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share