• 19 sessió Suficiència 2

  D’Imsomnia Cured Here, extreta d’http://www.flickr.com/photos/89093669@N00/6318332423

  Penúltima sessió del curs.

  Primer, vam corregir la resta d’exercicis de derivació.

  gasosa

  cadenat

  rebel·lia

  brusquedat

  trencall

  aterratge

  saviesa

   

  Després, vam mirar el videolit de cada grup. Cliqueu aquí.

  Vam mirar d’ajudar a resoldre uns dubtes de la unitat 1.

  Per cloure la sessió, i el curs, vam fer preguntes per conèixer el professor.

   

  La meva valoració

  Em vau preguntar què feia per estar de tan bon humor. I vosaltres m’ho pregunteu? Val la pena esperar el vespre per compartir dues hores amb vosaltres. Us he de donar les gràcies perquè m’heu facilitat tan la labor i m’heu ajudat a no perdre la il·lusió. A més, em sento un privilegiat en observar les vostres cares quan m’heu mostrat el videolit. Us brillaven els ulls. Quin regal!!

 1. […] Darrera sessió  amb l’S2. Cliqueu l’enllaç per consultar la sessió. […]

 2. Alicia Breilh

  17 juny 13
  22:19 #

  • Com que hem aconseguit de ser capaços d’elaborar videolits, també podeu escriure un comentari valorant el vostre progrés. Responeu aquestes preguntes:
  o Quines eren les vostres expectatives?
  o Les heu assolides? Per què?
  o Què us ha aportat el curs?
  o Què hi heu aportat vosaltres.
  Em sembla que estic una mica atraçada per a posar el meu comentari. Però ho posaré de totes maneres.
  Esperava que pugues agafar més confiança per expressar-me correctament. Crec que estic avançant poc a poc però positivament. Avui em fa menys por que avanç parlar en públic i cometre errors.
  L’ aportació del professor i del companys i companyies ha produït un material qui ha despertat el meu interès per estudiar més i més aquesta llengua i la cultura catalana. I com part d’aquest grup crec que hi he aportat el meu gra de sorra


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share