• 19a sessió Intermedi 1

  Bon dia,

  Durant l’última sessió us vaig demanar que redactéssiu l’última entrada del curs per al blog. Abans de veure’n el resultat, m’agradaria felicitar-vos per la feina feta i desitjar-vos un molt bon estiu. Us deixo una cançó que m’agrada molt i que fa estiu. 🙂

  Lourdes

  http://www.youtube.com/watch?v=c4-tJi–ikg

  Última entrada del curs

  Sempre parlem de les coses que fem a classe, però fora també fem moltes coses.

  El grup de la classe de català Intermedi 1 els dimarts anem a prendre cafè on hi ha una dona que es diu Rosita que ens atén molt bé. També hem anat d’excursió, a veure els castellers i hem fet una torre entre tots. El dia de Sant Jordi la nostra professora ens va donar un treball d’investigació i vam anar per totes les paradetes de la plaça de l’Esglesia preguntant per l’intercanvi de llibres i pel nom d’escriptors catalans. Com veieu, fem moltes coses. Som un grup molt unit.

  Anònim (trobat a la taula de la professora l’últim dia de classe)

  Print Friendly, PDF & Email
 1. anna

  18 juny 13
  12:32 #

  Hola Lourdes,
  que tal? no et puc escriure un mail perque tinc la teva direccio’ en els fuils que vaig donar´t el dimarts passat. Cuan podem quedar per recollir aquests papers? Aquesta setmana seria millor per a mi.
  Bueno noia, fins aviat.

  Anna


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share