• Cloenda dels cursos de català i del VxL

  imatge 3

  imatge 1

  imatge 2

  Bon dia!

  El passat dijous 13 de juny va tenir lloc la tradicional Cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la Llengua al Castell de Castelldefels.

  Alfons López va donar el tret de sortida a l’acte amb una breu explicació del Castell. A continuació, els assistents van realitzar algunes activitats relacionades amb els tres temes de la Cloenda: l’any Espriu, el Castell i la tasca feta per l’alumnat. Finalment, es van mostrar algunes d’aquestes activitats treballades durant el curs: vídeos, videolits i pregó. Us deixem els vídeos i videolits per si hi voleu fer una ullada:

  Cal destacar, a més, que les proves que es van dur a terme havien estat elaborades per diferents grups dels cursos de català. Una d’aquestes proves va consistir a representar alguns poemes d’Espriu mitjançant estàtues humanes. Les fotografies que encapçalen aquesta entrada en són el resultat.

  L’acte es va cloure amb un refrigeri organitzat per l’alumnat, que va posar punt i final a la Cloenda del curs 2012-2013. Aquí teniu la galeria de fotografies de l’acte: galeria fotografies

  Felicitats a tots per la feina feta i moltes gràcies per fer possible un any més la Cloenda amb la vostra col·laboració i participació!

  Servei Local de Català de Castelldefels

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share