• Setmana del Llibre en Català

  SetmanaLlibreBon dia!

  El Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà serà present a la Setmana del Llibre en Català el dia 13 de setembre. Hi participaran voluntaris i aprenents de Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans fent un tastet de parelles lingüístiques el divendres dia 13 de setembre de 18 a 19 h a l’avinguda de la Catedral, de Barcelona. Serà una bona oportunitat per donar a conèixer el Voluntariat per la llengua als milers de persones que visitaran la Setmana del Llibre en Català.

  La nostra col·laboració consisteix en:

  1. Tast de parelles lingüístiques: (13 de setembre de 18 a 19 h) Hi podeu participar com a espectadors; si preferiu fer-ho de manera activa, cal que sigueu aprenents en actiu del VxL. Fareu de parella lingüística durant 20 minuts amb persones voluntàries que visitin la Setmana del Llibre.

  2. Activitats de Llengua i cultura: (mateix horari) Dos tertulians del club de lectura dels cursos de català del Servei Local de Viladecans ens faran una lectura dramatitzada. Auxi Rodríguez i Marcelo Arnáiz interpretaran “Si m’estimessis…”, de Dones, d’Isabel-Clara Simó.

  Setmana del Llibre en Català

  Ens hi acompanyeu?

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share